Топ тимови

  1. 45 6161COTROPITORUL
  2. 42 5822.Roxerxes.
  3. 42 3533ryabba
  4. 42 1724cosminel.onel
  5. 40 1655berny_04
  6. 39 4206II_Gringo
  7. 38 4397AL_GRANN
  8. 36 5108l_immortale
  9. 36 2999reuliel
  10. 36 10310julliian1
Кон рангирањето на сите
 

Како да се регистрирам?


Ако играчите Ве избрале за легенда во Свет на Легендите, ќе добиете порака во играта, која содржи клуч за регистрација - брз линк. Следете ја за да се регистрирате и да попаднете во соодветниот сојуз.

На играчите легенди ќе се раздадат по 9 дополнителни клучови (линкови) со кои ќе можат да поканат 9 играчи во својот сојуз. Ако играч легенда Ви испрати клуч и Вие го искористите,че добиете пристао до Свет на Легендите, како и покана за учество во сојузот на играчот.

09-30-2020

Крај на Сезона 1 на Светот на Легендите