Топ тимови

  1. 126,6K1sorin3o
  2. 124,4K2josue.ceballos.
  3. 124,3K3galaev.dmitry
  4. 123,7K4n1marius
  5. 97 6805julliian1
  6. 81 9966grigore001
  7. 72 2477iam.rivastapia
  8. 69 8538marcelos2110
  9. 63 8439--TATANKA--
  10. 39 59810magdinci
Кон рангирањето на сите

Легендарен шампион

Играчот-легенда и сите играчи од сојузот победник ќе ја добијат највредната награда - златен медал за победник во Свет на Легендите. Заедно со него, името на играчот-легенда ќе биде одбележано засекогаш во зградата Споменик во престолнината на империјата. Овој медал ќе биде видлив во рангирањата и во профилите на играчите.

Сребрен медалист

Играчите од сојузот кој се рангирал на второ место, ќе добијат сребрен медал за одлично претставување во прва сезона на Свет на Легендите. Овој медал ќе биде видлив во рангирањата и во профилите на играчите.

Бронзен медалист

Играчите од сојузот кој се рангирал на трето место, ќе добијат бронзен медал за одлично претставување во прва сезона на Свет на Легендите. Овој медал ќе биде видлив во рангирањата и во профилите на играчите.

Медал за Топ 5 сојузи

Играчите и сојузите кои се рангирале на четврто и петто место, ќе добијат медал за рангирање во Топ 5 во прва сезона на Светот на Легендите. Овој медал ќе биде видлив во рангирањата и во профилите на играчите.

Медал за Топ 10 сојузи

Играчите и сојузите кои се рангирале од шесто до десетто место во рангирањето, ќе добијат медал за рангирање во Топ 10 во прва сезона на Светот на Легендите. Овој медал ќе биде видлив во рангирањата и во профилите на играчите.

Играч-легенда

Овој медал ќе биде доделен на играчите-легенди. Тој ќе биде видлив во нивните профили.

Учесник

Орден за сите играчи, кои се учесници во Свет на Легендите. Овој медал ќе биде видлив во нивните профили.

Наградите во дијаманти се распределуваат подеднакво помеѓу членовите на сојузот

1-во место - 7 500 000 Дијаманти
2-ро место - 5 000 000 Дијаманти
3-то место - 3 750 000 Дијаманти
4-то место - 2 500 000 Дијаманти
5-то место - 2 500 000 Дијаманти
 
6-то место - 1 250 000 Дијаманти
7-мо место - 1 250 000 Дијаманти
8-мо место - 1 250 000 Дијаманти
9-то место - 1 250 000 Дијаманти
10-то место - 1 250 000 Дијаманти