Топ тимови

  1. 126,6K1sorin3o
  2. 124,4K2josue.ceballos.
  3. 124,3K3galaev.dmitry
  4. 123,7K4n1marius
  5. 97 6805julliian1
  6. 81 9966grigore001
  7. 72 2477iam.rivastapia
  8. 69 8538marcelos2110
  9. 63 8439--TATANKA--
  10. 39 59810magdinci
Кон рангирањето на сите
 

Како да се регистрирам?


Ако сте еден од играчите во топ 50 за 2020-та година во Сала на Славата на Империја Онлајн, ќе добиете порака во играта, која содржи клуч за регистрација - брз линк. Следете ја за да се регистрирате и да попаднете во соодветниот сојуз.

На играчите легенди ќе се раздадат по 49 дополнителни клучови (линкови) со кои ќе можат да поканат 49 играчи во својот сојуз. Ако играч легенда Ви испрати клуч и Вие го искористите, ќе добиете пристап до Свет на Легендите, како и покана за учество во сојузот на играчот.

01-28-2021

Преглед на Седмица 2 на Светот на Легендите